Dakkennis

Inspectie en onderhoud

RI&E dakveiligheid

Bestek en aanbesteding

Wateraccumulatie

 

Appels of peren? Ook bij de verenigde dakadviseurs een veel gehoorde klacht van opdrachtgevers als de offertes voor de uitvoering van dakwerkzaamheden moeten worden beoordeeld en/of vergeleken.

Prijs is een belangrijke factor, maar direct daarna komt de praktische prestatie “de waterdichtheid” van het gerealiseerde dak. Een goede technische omschrijving of een bestek (afhankelijk van de grote van het project en de wijze waarop u wilt aanbesteden) is het instrument om beide aspecten te bewaken en te beoordelen.

De verenigde dakadviseurs zijn dagelijks actief met het vertalen van inspectiegegevens naar een bestek of technische omschrijving waarbij heldere uitgangspunten worden gehanteerd. Goede uitgangspunten voorkomen verrassingen tijdens de uitvoering, zowel in technische als financiële zin.

De verenigde dakadviseurs kunnen u het geheel of gedeeltelijk begeleiden in het traject van bestek tot en met aanbesteding. Neem voor een gratis en informatief gesprek contact op met een van de verenigde dakadviseurs.


Print deze pagina