Organisatie

Stichting organisatie

Thema-avonden

Aanmelding aansluiting

  

De dakkennis op deze website is opgesteld door de aangesloten dakadviseurs van de Stichting Verenigde Dakadviseurs. Zij houden elkaar scherp op actuele onderwerpen tijdens thema-avonden en vertalen de conclusies naar oplossingen voor u! Op deze website heeft u direct toegang tot deze dakkennis. Voor meer kennis neemt u contact op met de aangesloten dakadviseurs.

Tijdens een thema-avond worden de vragen besproken die bij de klanten van de dakadviseurs over het thema spelen. Bovendien wordt vastgelegd welke kennis de dakbeheerder zou moeten hebben over dit thema. Dit laatste wordt op de website van de Stichting Verenigde Dakadviseurs aangeboden. Daarmee willen de aangesloten dakadviseurs hun kennis aan de markt beschikbaar stellen.

Bent u zelf een ervaren dakadviseur bij een zelfstandig dakadviesbureau en kunt u ook bijdragen aan de thema-avonden en daarmee aan de kwaliteit waar de Stichting Verenigde Dakadviseurs voor staat, dan kunt u zich aansluiten bij de Stichting. Neem contact op met het secretariaat van de Stichting Verenigde Dakadviseurs voor meer informatie.